Wil jij ook een vliegreis maken met een gesloten gezelschap? Dan is het misschien iets voor jou om met een privévliegtuig op vakantie te gaan. Voor velen is het iets wat ze ooit nog een keer willen doen, maar gewoon te veel geld kost. Maar als je met een groep mensen op vakantie gaat dan vallen de kosten voor een privévliegtuig al mee. Er zijn mogelijkheden om met 10 tot 400 mensen samen op reis te gaan met een vliegtuig, dan liggen de prijzen al een stuk dichterbij die van commerciële vlieglijnen. Dan zijn die extra euro’s het wel een keertje waard.

Verschillende reizen

Je kan een privévliegtuig voor meerdere redenen huren. Met First Class Aviation kun je een privé vlucht huren voor bijvoorbeeld een zelf uitgestippelde vakantie, een zakenreis of een groepsreis. Denk hierbij aan een weekendje weg of een bruiloft op bestemming. Voor elke gelegenheid is er ruimte. Er worden reizen gemaakt met luxe privé jets of met vliegtuigen van Airbus of Boeing. Je kunt zelf de lengte van de reizen bepalen. Ga je bijvoorbeeld een weekendje weg of ga je er een hele week tussenuit, de gehele reis wordt door professionals geregeld. Dan kun jij lekker achterover in je stoel wegzakken.

Op maat gemaakt

Je kunt de reis helemaal op maat maken voor jou en je eventuele gezelschap. Hierbij moet je denken aan vanaf welke luchthaven je vertrekt en waar je wilt landen. Je kunt zelfs kiezen of je ergens een tussenstop wilt hebben of een reis met meerdere bestemming wilt maken. De beste vluchtroute wordt voor jouw reis berekend zodat je zelf alleen maar hoeft te genieten van je uitstapje. Op deze manier bespaar je ook kostbare reistijd. Je hoeft zo niet langer te wachten op het vliegveld en lange wachtrijen kun je vergeten. Het vluchtschema wordt volledig naar jouw wensen en die van je gezelschap ingedeeld.

Jouw volgende reis

Deze unieke manier van reizen is iets wat iedereen wel een keer zou willen meemaken. Natuurlijk verschillen de kosten van het huren van het privé vliegtuig per reis en ligt het aan hoeveel mensen er mee moeten. Je kunt online altijd een vrijblijvende offerte aanvragen als je benieuwd bent naar wat de mogelijkheden kunnen zijn voor jou. Neem contact op als je vragen hebt over welke opties er worden aangeboden. Misschien is een privé vliegtuig wel de beste optie voor jouw volgende vakantie of zakenreis. Kijk nu snel wat dit voor jou kan betekenen en kies voor een onvergetelijke ervaring